• Dongguan Jiekang lamp co., Ltd
  • Dongguan Jiekang lamp co., Ltd
Dongguan Jiekang lamp co., Ltd

Uudised

Spreag soilse sráide cliste i San Diego, SAM plé faoi mhonatóireacht
Vabastusaeg: 2020-08-10 19:37:36  Löögid: 11

See ei näe välja nagu tavaline t änavalamp, mis on toimunud San Diegos 2018 toimunud mõrva korral.See ei näe välja nagu tavaline t änavalamp, mis oli mõrva toimumiskohas augustis San Diegos.




See&35;39;on tegelikult erinev tänavavalgustusest enne.Varvas on varustatud optilise anduriga. See on...Samal ajal, kui see linna valgustab, salvestab see 24-tunnise videosalvestuse selle all olevast stseenist.




San Diego politsei andmetel on linn hiljuti varustatud tuhandete selliste nutikate tänavatuledega, et jälgida autosid ja inimesi.

Alates ühest päevast hakkas politsei regulaarselt tänavate valgusanduritelt videoid kätte saama.Siiani on politsei kasutanud peaaegu 400 tänava lambi videoid, et uurida juhtumeid, mis ulatuvad seksuaalsest kallaletungist vandalismi.

Järgmise paari kuu jooksul, pärast rohkem kui aasta kestnud propageerimist 30-te kohalike gruppide koalitsiooni poolt, keda kutsutakse trussikuteks, valmistuvad San Diego City nõukogu liikmed kahe uue määruse kehtestamiseks.Üks neist on uute linnanõukogu heakskiidumenetluste kasutuselevõtmine enne uute tehnoloogiate vastuvõtmist ning selgete suuniste väljatöötamine avaliku aruandluse jaoks kogu uue tehnoloogia kasutamise ajal.Teine on luua eraelu puutumatust käsitlev nõuandekomitee, mis koosneb advokaatidest, eraelu puutumatust käsitlevatest ekspertidest ja ühenduse liikmetest, ilma politsei või valitud ametniketa, kes saavad hinnata tehnoloogiaprojektide mõju kodanikuvabadustele ja vaadata nende taotlused läbi.

" Nende toodete jaoks on mõned head kasutusviisid, kuid järelevalvet ei ole. " Pärast tänavavalgustuse kava heakskiitmist astus nõukogu liige Monica Montgomery ametisse 2018-s ja on sellest ajast saanud järelevalvemääruste peamine toetaja. " See'on minu jaoks väga oluline juhtida (tehnoloogia) kasutuselevõttu täieliku läbipaistvuse, parameetrite ja aruandekohustusega; " ütles jorgette g mez, nõukogu president, kes samuti toetas õigusakte. " Meil pole ühtegi neist. "

Kõrgtehnoloogiline intelligentne tänavalamp on rahvusvahelise süsteemi fikseeritud seade. " tark linn " Jah.Euroopa ja Aasia linnad valmistuvad paigaldama tänavavalgusteid, mis on varustatud funktsionaalsete moodulitega, mis suudavad jälgida liiklust, ilma ja muid linnanähtusi.See ei ole ebatavaline, et nad satuvad õiguskaitse kätte.Mured kaamera järelevalve ja näo tunnustamise pärast ajendasid Hongkongi&Kong#39;marssijad linna ja#39. 2019-s arukad tänavatuled.Nagu Baltimore, Kansas City, Bethlehem, Pennsylvania ja Portland, Maine on täiustanud oma tänavavalgustuse võrgustikke, Ameerika Kodanikuvabaduste Ühingu 35; 110; on hoiatanud, et ei võeta kasutusele " järelevalve tehnoloogia " on " Saladus. " Jah.




Kui San Diego käivitas oma aruka tänavavalgustuse pilootprogrammi koos Ge vooluga (nüüd Ge praegune Daintree) 2016-s, lubasid ametnikud, et see toob palju võimalusi.LED-tuled mitte ainult ei säästa energiat ja raha, vaid nende sensorid koguvad ka õhukvaliteedi ja likviidsuse andmeid.Parkimine on lihtsam, tänavad on ohutumad ja ettevõtjad saavad tegutseda nende avatud andmete alusel.Ekspertide projekt laiendati aasta 2018 aastal valmiks projektiks.Vastavalt $30 miljonit lepingut Ge uuendas linna's 60000 tänavavalgustust ja paigaldas kõrgtehnoloogilised andurid … kaasa arvatud videopüüdjad … nende 3200-l.


Eelmine: No

Järgmine: No